dimarts, 14 de gener del 2014

AMPA INFORMA Núm. 3


AMPA INFORMA Núm. 3

Gener 2014

Agraïments
Després de festes, ja hem retornat a la rutina i amb més energia que mai.
Esperam que els Reis us hagin deixat tot allò que necessiteu per a 2014 i, en especial, alegría i entusiasme per tirar endavant tot el que us proposeu. Tot i que no hem pogut començar el trimestre amb normalitat, esperem que, al més aviat possible, s'obri el diàleg i se solucioni el conflicte educatiu de la nostra comunitat, com també que s'ofereixi una educació de qualitat per als nostres fills.
Volem aprofitar aquest butlletí per agrair a Margalida del menjador la seva col·laboració i l'aportació de la llet per a la xocolatada que vàrem fer per Nadal.
També volem agrair la col·laboració dels pares el dia de la xocolatada.

San Antoni
Aquesta setmana ja és Sant Antoni; és temps de foguerons, beneïdes i simbombades.
Per això, us recordam que participarem en les Beneïdes de Sant Antoni amb dues carrosses ( una de dimonis i una altra de pagesos ) . Tots els qui hi vulgueu participar tant podeu venir vestits de dimonis com de pagesos, amb forques o simbombes.
Demanam la vostra col·laboració per preparar les carrosses tant divendres horabaixa a partir de les 16 hores com dissabte dematí al pati d ’ infantil de l'escola. Qualsevol ajuda serà ben rebuda.
A més a més, us agrairem que el dia de les Beneïdes tengueu esment dels nins A més a més, us agrairem que el dia de les Beneïdes tengueu esment dels nins que vagin sobre les carrosses.

Rua
Pel que fa a la Rua, en primer lloc, volem agrair totes les aportacions temàtiques que ens heu fet arribar per a la Rua 2014.
En segon lloc, us anunciam que el tema elegit per a participar en la Rua d'enguany és “Alícia en terra de meravelles ”. Es tracta d'una obra de literatura infantil de finals del segle XIX que explica la història d'una al·lota anomenada Alícia que cau per un forat i es troba en un món de fantasia poblat per criatures peculiars i antropomorfes. Alguns dels personatges de la historia són Alícia, el Conill Blanc, el Barreter, el Gat de Cheshire, la Reina de Cors, les cartes...
Pel que fa a les disfresses, des de l'AMPA us oferim la possibilitat de comanar-ne de fetes a una casa de disfresses. Els preus oscil·len entre els 11 i els 26 euros en funció dels models segons els personatges i les talles. Si hi estau interessats, podeu passar per l'aula de l'AMPA
dilluns 20 i dimarts 21 de gener de 16 a 18 hores per veure'ls i encarregar-los. Pensau que per poder fer la comanda, heu de deixar les disfresses pagades.
En cap cas és obligatori comanar-les a través de l'AMPA. Així és que tots els qui vulgueu utilizar la vostra imaginació per fer-les tant sigui cosint com elaborant-les amb altres materials ( bosses de plàstic, cartons, materials reciclats... ) com comprant-les en un altre lloc, estau en el vostre dret de fer-ho.
Més endavant us informarem dels dies per poder col·laborar en la preparació de les carrosses.
Agraïments
Us informam que properament rebreu un full per actualitzar la base de dades de socis. Us agrairem que ens el retorneu emplenat al més aviat possible. També podreu aprofitar per donar-vos d'alta com a socis si no ho sou.
Per a qualsevol dubte o aclariment ens trobareu per correu electrònic, al blog i el darrer dijous de mes a l'aula de l'AMPA de 19 a 20 hores.



No ho dubteu, tots feim l ’educació dels nostres fills.

AMPA CEIP Joan Veny i Clar
AMPA CEIP Nou Campos
http://www.ampacampos.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada