dimarts, 10 de desembre del 2013

AMPA INFORMA 2



Agraïment als pares

Benvolguts pares,
Volem donar-vos les gràcies per la vostra rebuda. Tot i que els començaments són difícils, comptar amb vosaltres ens ha fet el camí més fàcil i bo de dur.
Us volem agriar, també, la vostra participació a les activitats que hem posat en marxa: entrega de joguines, participació a la jornada del 28N i al fogueró de Santa Catalina.
Pel que fa al fogueró, fins a darrera hora no vàrem saber si es podria dur a terme i, gràcies al temps (que ens va donar una treva), a la vostra participació i a l'actuació de l'agrupació Pinyol Vermell, la festa va ser tot un èxit.
Hem d'agrair la feina i l'esforç dels nins i nines de sisè i dels seus pares, així com les aportacions per a la rifa que varen fer els comerços i negocis de restauració de la vila i algunes aportacions econòmiques individuals. Aquest suport ha suposat un guany de 820 euros per al viatge d'estudis!

Nadal

Ja som al desembre i queda poc per Nadal. Per això, dia 4 es varen fer les fotografies als nins i nines de l'escola per fer els calendaris. Els socis de l'AMPA el tendran de franc. El no socis que el vulguin, podran comanar-lo a l'aula de l'AMPA (pati d'Infantil) dia 11 de desembre de 8.30 a 9 hores i dia 12 de desembre de 8,30 a 9 hores i de 16 a 17 hores . El preu del calendari és de 3 euros. Joan Vila, un pare de l'escola, s'ha oferit per fer les fotografies gratuïtament.

Els mestres tenen previst fer el concert de nadales dia 19 de desembre a l'església. L'horari previst és de 8.45 a 9.45 hores els grups d'Infantil; de 9.45 a 10.25 hores, el tercer cicle de Primària; de 10.25 a 11 hores, segon cicle de Primària; i d'11 a 11.45 hores, primer cicle de Primària. Consultau-ne l’horari desglossat per cursos al blog de l’AMPA. Us demanam que hi participeu en la mesura que us sigui possible, respectant l'ordre i el silenci.

A més a més, dia 20 de desembre, es farà la xocolatada per als nins. Per això, us pregam que cada nin dugui una tassa, una cullera i un torcaboques. Agrairem la col·laboració dels pares que puguin venir a ajudar-nos aquest dia a les 8.30 hores a la cuina del menjador.
Aquest mateix dia, 20 de desembre, els nins d'Infantil, rebran una visita molt especial d'un dels patges de les Majestats d'Orient.
D'altra banda, l'AMPA, com cada any, participa en el muntatge del Betlem de Can Pere Ignasi.

Per al període no lectiu, l’AMPA organitza tallers de Nadal per als nins. Aquests tallers, que aniran a càrrec de l’Associació Pinyol Vermell, es faran els dies 30 i 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener, de 10 a 13 hores a l’escola. El preu serà de 20 euros els 4 dies i de 6 euros dies solts. Per dur-se a terme hi ha d’haver un mínim de 15 nins inscrits. Us hi podeu apuntar els dies 11, 12 i 18 de desembre de 8.30 a 9 hores i dia 12 de desembre també de 16 a 17 hores.

Finalment, volem encoratjar-vos a participar en les activitats de Nadal que es duran a terme al poble. Bones festes!

1 comentari: