dimarts, 29 d’octubre del 2013

OBJECTIUS GENERALS


       -El moviment associatiu de pares i mares d'alumnes és un model de participació social, políticament independent i plural, que aplega les famílies que comparteixen uns mateixos objectius: la millora de l'educació dels fills a les escoles.

      - Promoure la participació de les famílies per tal d'assolir cotes més altes de qualitat en els centres educatius. Fer possible la col·laboració de pares i mestres per aconseguir la cohesió social de la comunitat educativa.

      -Reivindicar allò que creim just, possibilitar un marc de debat sobre el funcionament del centre i participar en els seus òrgans de govern. 

     -Ser el principal nexe d'unió entre l'escola i l'entorn.


     -L'Associació col·labora amb l'equip directiu i amb els mestres del centre en tot allò que repercuteix en el bon funcionament del centre i en la millora de la seva oferta educativa.

    -L'AMPA s'ocupa fonamentalment d'organitzar activitats formatives, esportives i de lleure fora de l'horari lectiu, participa també en les festes i actes lúdics que duu a terme l'escola i forma part del Consell Escolar del col·legi.

      -En definitiva el nostre objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament que reben els nins.

      -Afavorir la comunicació AMPA-FAMÍLIES-ESCOLA

      -Aconseguir un sistema educatiu de millor qualitat que prepari l'alumnat per a la vida.
     
      -Afavorir la participació organitzada en la gestió i control de centres educatius.

      -Participar i corresponsabilitzar-se en les tasques col·lectives, suggerir idees, interessar-se pels aspectes educatius que afecten els nostres fills.

      -Col·laborar en les activitats educatives del centre.

      -Promoure i organitzar les activitats extraescolars.

      -Representar els interessos generals dels pares davant les instàncies educatives i altres organismes.

      -Fer xerrades informatives als pares.

     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada